Description
1600ml Kokos-olijf-rode palm – Amanprana
Ingrediënten: extra vierge kokosnootolie* (50%), extra vierge olijfolie* (40%), rode palmolie* (10%)
Fabrikant: |
° Verhoogt de weerstand (anti-viraal, anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-protozoïsch)
° Gaat veroudering tegen, verlaagt oxidatieve stress
° Verbetert calcium opname
° Beschermt maag & darmen
° Verbetert darmflora
° Geeft gerechten meer smaak
° Bestrijdt hongergevoel
° Gezonde MCT olieën
Rodepalm olie is verkregen uit duurzame plantages (in Brazilië) en niet uit oerwouden van Indonesië.
Bak gezond!
Slechts 6% M.O.V.
meervoudig onverzadigd vet
0% Transvet
0% Geraffineerd
0% Ontgeurd
Bart Maes, oprichter Amanprana: “In 2005 bracht Amanprana als eerste haar legendarische 100%
extra vierge kokosolie naar Europa. Vandaag zijn de gezondheidsvoordelen van extra vierge kokosolie
algemeen bekend en aanvaard. Amanprana verfijnde ondertussen haar kennis. 10 jaar later is bekend dat
Cocos+Olive+Red Palm extra vierge oliemengeling van Amanprana 3x gezonder is voor bakken en smeren.“
Bio extra virgin fair trade “Cocos+Olive+Palm” kokosolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren.
Op brood proef je Cocos+Olive+Palm. Bij verhitten krijgen uw gerechten een zachte smaak. Cocos+Olive+Palm bevat zeer weinig MOV’s (meervoudig onverzadigde vetzuren), waardoor deze olie zeer stabiel is om te verhitten. MOV-rijke zonnebloem-, soya- en arachideolie mag niet verhit worden. Verhit voeding niet boven 170 à 180°C (Cocos+Olive+Palm olie zelf kan 200°C aan). Amanprana fair trade bio kokosnootolie met olijfolie en palmolie is minder goed voor herhaaldelijk frituren, wel goed voor eenmalig.
Voor bakken en smeren is Cocos+Olive+Red Palm 3x gezonder dan alleen kokosolie
Cocos+Olive+Red Palm schenkt jou het beste van 3 werelden: koudgeperste kokosolie uit Sri Lanka, extra vierge olijfolie uit Spanje en ongeraffineerde duurzame rode palmolie uit Colombia. Deze Amanprana oliemix bevat van nature veel sterolen, polyfenolen, carotenen, vitamine E (7 soorten), squaleen, co-Q10, chlorofyl. In de koelkast bewaard, is Cocos+Olive+Red Palm meteen smeerbaar op je brood. Vergeet bio-margarine. Bak en wok voortaan 3x gezonder dan met kokosolie alleen.
Ingrediënten | kokosolie | Cocos+Olive+Red Palm |
---|---|---|
Voordelen kokosolie | JA | JA, van extra virgin kokosolie |
Rijk aan gezonde omega-9 | NEE | JA, van extra virgin olijfolie |
Rijk aan chlorofyl | NEE | JA, van extra virgin olijfolie |
Rijk aan polyfenolen | NEE | JA, van extra virgin olijfolie |
Rijk aan Vitamine E | NEE | JA, van duurzame rode palmolie |
Rijk aan carotenen | NEE | JA, van duurzame rode palmolie |
Koelkast-smeerbaar | NEE | JA, van Cocos+Olive+Red Palm |
INGREDIËNTEN COCOS+OLIVE+PALM
bio extra vierge kokosnootolie 50%, olijfolie 40%, rode palm olie 10%. Puur en verder niets. Amanprana verhoogt de voedingswaarde van je gerechten. Een beetje gezonde vetten bij alle gerechten verhogen de opname van de vitaminen A, D, E, K en vele levensnoodzakelijke voedingsstoffen.
Op brood proef je kokos.
Bij verhitten krijgen uw gerechten een zachte smaak.
Cocos+Olive+Palm is minder goed voor herhaaldelijk frituren, wel goed voor eenmalig gebruik. Friteuse: eerst bokaal lichtjes opwarmen.
Koelkast-smeerbaar, vloeibaar vanaf 15-25°C.
Ook te gebruiken als massageolie en als drager van etherische olie.
Bio-controle door BLIK.
Verpakt in glas. Dat is beter voor het milieu, de smaak en je gezondheid.