Aman Prana Kokos-olijf-rode palm 1600 ml 1600 ml plantaardig vet

52,45

1600ml Kokos-olijf-rode palm – Amanprana

° Verhoogt de weerstand (anti-viraal, anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-protozoïsch)
° Gaat veroudering tegen, verlaagt oxidatieve stress
° Verbetert calcium opname
° Beschermt maag & darmen
° Verbetert darmflora
° Geeft gerechten meer smaak
° Bestrijdt hongergevoel
° Gezonde MCT olieën

Rodepalm olie is verkregen uit duurzame plantages (in Brazilië) en niet uit oerwouden van Indonesië.
Bak gezond!

Slechts 6% M.O.V.
meervoudig onverzadigd vet

0% Transvet
0% Geraffineerd
0% Ontgeurd

Bart Maes, oprichter Amanprana:In 2005 bracht Amanprana als eerste haar legendarische 100%
extra vierge kokosolie naar Europa. Vandaag zijn de gezondheidsvoordelen van extra vierge kokosolie
algemeen bekend en aanvaard. Amanprana verfijnde ondertussen haar kennis. 10 jaar later is bekend dat
Cocos+Olive+Red Palm extra vierge oliemengeling van Amanprana 3x gezonder is voor bakken en smeren.

Bio extra virgin fair trade “Cocos+Olive+Palm” kokosolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren.

Op brood proef je Cocos+Olive+Palm. Bij verhitten krijgen uw gerechten een zachte smaak. Cocos+Olive+Palm bevat zeer weinig MOV’s (meervoudig onverzadigde vetzuren), waardoor deze olie zeer stabiel is om te verhitten. MOV-rijke zonnebloem-, soya- en arachideolie mag niet verhit worden. Verhit voeding niet boven 170 à 180°C (Cocos+Olive+Palm olie zelf kan 200°C aan). Amanprana fair trade bio kokosnootolie met olijfolie en palmolie is minder goed voor herhaaldelijk frituren, wel goed voor eenmalig.

Voor bakken en smeren is Cocos+Olive+Red Palm 3x gezonder dan alleen kokosolie

Cocos+Olive+Red Palm schenkt jou het beste van 3 werelden: koudgeperste kokosolie uit Sri Lanka, extra vierge olijfolie uit Spanje en ongeraffineerde duurzame rode palmolie uit Colombia. Deze Amanprana oliemix bevat van nature veel sterolen, polyfenolen, carotenen, vitamine E (7 soorten), squaleen, co-Q10, chlorofyl. In de koelkast bewaard, is Cocos+Olive+Red Palm meteen smeerbaar op je brood. Vergeet bio-margarine. Bak en wok voortaan 3x gezonder dan met kokosolie alleen.

Ingrediënten kokosolie Cocos+Olive+Red Palm
Voordelen kokosolie JA JA, van extra virgin kokosolie
Rijk aan gezonde omega-9 NEE JA, van extra virgin olijfolie
Rijk aan chlorofyl NEE JA, van extra virgin olijfolie
Rijk aan polyfenolen NEE JA, van extra virgin olijfolie
Rijk aan Vitamine E NEE JA, van duurzame rode palmolie
Rijk aan carotenen NEE JA, van duurzame rode palmolie
Koelkast-smeerbaar NEE JA, van Cocos+Olive+Red Palm

INGREDIËNTEN COCOS+OLIVE+PALM

bio extra vierge kokosnootolie 50%, olijfolie 40%, rode palm olie 10%. Puur en verder niets. Amanprana verhoogt de voedingswaarde van je gerechten. Een beetje gezonde vetten bij alle gerechten verhogen de opname van de vitaminen A, D, E, K en vele levensnoodzakelijke voedingsstoffen.

Op brood proef je kokos.
Bij verhitten krijgen uw gerechten een zachte smaak.
Cocos+Olive+Palm is minder goed voor herhaaldelijk frituren, wel goed voor eenmalig gebruik. Friteuse: eerst bokaal lichtjes opwarmen.
Koelkast-smeerbaar, vloeibaar vanaf 15-25°C.
Ook te gebruiken als massageolie en als drager van etherische olie.
Bio-controle door BLIK.
Verpakt in glas. Dat is beter voor het milieu, de smaak en je gezondheid.

SKU: e4466de5e7c8 Categories: ,

Description

1600ml Kokos-olijf-rode palm – Amanprana

° Verhoogt de weerstand (anti-viraal, anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-protozoïsch)
° Gaat veroudering tegen, verlaagt oxidatieve stress
° Verbetert calcium opname
° Beschermt maag & darmen
° Verbetert darmflora
° Geeft gerechten meer smaak
° Bestrijdt hongergevoel
° Gezonde MCT olieën

Rodepalm olie is verkregen uit duurzame plantages (in Brazilië) en niet uit oerwouden van Indonesië.
Bak gezond!

Slechts 6% M.O.V.
meervoudig onverzadigd vet

0% Transvet
0% Geraffineerd
0% Ontgeurd

Bart Maes, oprichter Amanprana:In 2005 bracht Amanprana als eerste haar legendarische 100%
extra vierge kokosolie naar Europa. Vandaag zijn de gezondheidsvoordelen van extra vierge kokosolie
algemeen bekend en aanvaard. Amanprana verfijnde ondertussen haar kennis. 10 jaar later is bekend dat
Cocos+Olive+Red Palm extra vierge oliemengeling van Amanprana 3x gezonder is voor bakken en smeren.

Bio extra virgin fair trade “Cocos+Olive+Palm” kokosolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren.

Op brood proef je Cocos+Olive+Palm. Bij verhitten krijgen uw gerechten een zachte smaak. Cocos+Olive+Palm bevat zeer weinig MOV’s (meervoudig onverzadigde vetzuren), waardoor deze olie zeer stabiel is om te verhitten. MOV-rijke zonnebloem-, soya- en arachideolie mag niet verhit worden. Verhit voeding niet boven 170 à 180°C (Cocos+Olive+Palm olie zelf kan 200°C aan). Amanprana fair trade bio kokosnootolie met olijfolie en palmolie is minder goed voor herhaaldelijk frituren, wel goed voor eenmalig.

Voor bakken en smeren is Cocos+Olive+Red Palm 3x gezonder dan alleen kokosolie

Cocos+Olive+Red Palm schenkt jou het beste van 3 werelden: koudgeperste kokosolie uit Sri Lanka, extra vierge olijfolie uit Spanje en ongeraffineerde duurzame rode palmolie uit Colombia. Deze Amanprana oliemix bevat van nature veel sterolen, polyfenolen, carotenen, vitamine E (7 soorten), squaleen, co-Q10, chlorofyl. In de koelkast bewaard, is Cocos+Olive+Red Palm meteen smeerbaar op je brood. Vergeet bio-margarine. Bak en wok voortaan 3x gezonder dan met kokosolie alleen.

Ingrediënten kokosolie Cocos+Olive+Red Palm
Voordelen kokosolie JA JA, van extra virgin kokosolie
Rijk aan gezonde omega-9 NEE JA, van extra virgin olijfolie
Rijk aan chlorofyl NEE JA, van extra virgin olijfolie
Rijk aan polyfenolen NEE JA, van extra virgin olijfolie
Rijk aan Vitamine E NEE JA, van duurzame rode palmolie
Rijk aan carotenen NEE JA, van duurzame rode palmolie
Koelkast-smeerbaar NEE JA, van Cocos+Olive+Red Palm

INGREDIËNTEN COCOS+OLIVE+PALM

bio extra vierge kokosnootolie 50%, olijfolie 40%, rode palm olie 10%. Puur en verder niets. Amanprana verhoogt de voedingswaarde van je gerechten. Een beetje gezonde vetten bij alle gerechten verhogen de opname van de vitaminen A, D, E, K en vele levensnoodzakelijke voedingsstoffen.

Op brood proef je kokos.
Bij verhitten krijgen uw gerechten een zachte smaak.
Cocos+Olive+Palm is minder goed voor herhaaldelijk frituren, wel goed voor eenmalig gebruik. Friteuse: eerst bokaal lichtjes opwarmen.
Koelkast-smeerbaar, vloeibaar vanaf 15-25°C.
Ook te gebruiken als massageolie en als drager van etherische olie.
Bio-controle door BLIK.
Verpakt in glas. Dat is beter voor het milieu, de smaak en je gezondheid.

Additional information

Merk

Gewicht: